Pojille ja tytöille löytyy monia eri purkkivaihtoehtoja. Lapsi voi myös itse suunnitella purkin ystävälle olemassaolevista kankaista ja somisteista :) Katso kohta purkit: lasten purkit.

Oletko kyllästynyt ainaiseen miettimiseen mitä lahjaksi, kun lapsesi on saanut kutsun kaverin synttäreille. Purkki Aitasta löydät paljon erilaisia purkkeja, joissa lapsi voi säilyttää sitä pikkutavaraa mitä yleensä on aikas pali. Jos haluat ostaa vielä jotain purkin sisälle, niin aitasta löytyy mm. kaulakoruja ja pussukoita. Purkkien sisälle voi sujauttaa tietysti vaikka karkkipussin. Lahjan hinta ei päätä huimaa mutta se on käytännöllinen ja siitä pitää sekä lapsi että äiti. Ota lapsesi mukaan lahjanhankintareissulle, sillä pieni kivijalkapuoti on ihan oma maailmansa verrattuna suuriin ostoskeskuksiin ja lapsille monesti elämys. Samalla kannatatte kierrätystä sekä suomalaista käsityötä 👍 Tervetuloa ❤

Purkkeja löytyy monen eri kokoista ja kuosista. Myös kolikkopullo on kiva vaihtoehto. Tule tutustumaan laajaan vallikoimaan!

Heppapurkit kaikille heppafaneille, 7e/kpl. Saa myös farkkukankaisena.

Kiiltoa ja kimallasta

Kivoja kynäpurkkeja 6€

Heppatytölle heppapurkki 7€. Paketoituna suklaalevyn kera 10€. Myynnissä myös onnittelukortteja, joten koko lahjan saat valmiina aitasta. Ei muuta kuin suoraan juhlimaan :)