Ainutlaatuista tunnelmaa

Tunnelmallinen käsityöpuoti idyllisessä pihapiirissä. Purkki Aitassa (Santtahkontie 1, Rauma), myydään persoonallisia käsitöitä. Paljon käytännöllisiä, huokealla hinnalla olevia lahjaideoita kaikenlaisiin juhliin sekä paljon kaikkea kivaa omaan kotiin. Avoinna ke 17-19 sekä la ja su klo 12-15. Koska virallisia aukioloaikoja ei ole joka päivä, voit aina pirauttaa (045-1396960) ja sopia yksityisen ostoshetken. Maanantaisin käy myös päiväsaikaan. Jos et pääse paikalle, ostosten kotiinvienti Rauman kaupunkialueelle 2€. Ryhmille myös yksistyisiltoja. Seuraa facebookissa tai instagramissa (purkkiaittarauma) tai käy lukaisemassa www.purkkienlumoissa.blogspot.com.

Olet lämpimästi tervetullut  ❤

 

Söpöjä tervatonttuja saunaan tuomaan tuoksua ja tunnelmaa. Pituus noin 28 cm. Parrassa juutti- ja tervanarua, hattu kotimaista turvepellavaa, 13€.

Väriä ja iloa päivääsi! Purkki taskulla, jossa on postikortti (Anna-Mari West) 10€, Tiskiliina 100% bambua 6,50, pannualunen 4€.

Ihania syysuutuksia aitalla. Kuvan verkkotaulu pyykkipojalla 13€, kyltti 3€, tyynynpälliset (ilman sisätyynyä) 7,50, kivikissa 20€, peikonlehdet 1€/kpl.

Farkkujen uusiokäyttöä purkeissa. Kuvan purkit 7€/kpl.

Retropurkeille nyt myös oma hylly.