Ainutlaatuista tunnelmaa

Purkki Aitta (Santtahkontie 1, Rauma) on tunnelmallinen käsityöpuoti maalaishenkisessä pihapiirissä. Aitan erikoisuutena ovat kierrätyspurkit, jotka ovat saaneet uuden elämän puodinpitäjän käsissä. Löydä sopiva purkki suoraan hyllystä tai suunnittele omaan sisustukseen sopiva. Purkkien lisäksi myynnissä pajon erilaisia käsitöitä esim. suosittuja tervatonttuja. Näitä tuotteita ei voi ostaa mistään muualta. Aitasta löydät huokealla hinnalla persoonallisia lahjoja kaikenlaisiin juhliin sekä paljon kaikkea kivaa omaan kotiin. Seuraa facebookissa tai instagramissa (purkkiaittarauma) tai käy lukaisemassa www.purkkienlumoissa.blogspot.com

Jos haluat tilata tuotteita tai sinulla on kysyttävää, laita viestiä 045-1396960. Voit myös jättää soittopyynnön, niin soitan sinulle takaisin. Sähköposti purkkiaitta@gmail.com tavoittaa minut myös. Valikosta löydät osan aitan tuotteista kategorioittain. Lähetän tuotteita myös postitse kaikkalle Suomeen. Alle 11 cm pakettien postimaksu 5,90 ja paksummat paketit alkaen 7,90. 

Tervetuloa tutustumaan aitan ainutlaatuiseen valikoimaan!

Avoinna torstaisin klo 16-18 sekä la ja su 12-14.

HUOM! Aitta avoinna myös sopimuksesta, joten laita viestiä, jos haluat tulla käymään. Voit kierrellä aitassa yksinään kaikessa rauhassa.Tulostasi on minulle ainoastaan iloa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä. Tervetuloa!

 

Tunnelmalllinen käsityöpuoti maalaishenkisessä pihapiirissä sijaitsee torilta vain 3 km. Aitta ja pihapiiri ovat tutustumisen arvoinen kohde.

Ihania persoonallisia mökkituliaisia tai omaan sisustukseen kivoja tuotteita. Tyynynpäälliset 12€, pannulaunen 5€, purkit alkaen 7€.

Ihana pöllöparvi lennähtänyt aittaa. Näitä ihanuuksia ei aina tarjolla, joten otahan nopeasti yhteyttä, jos haluaisit itsellesi tällaisen söpöliinin.

Aitan syysilmettä kannattaa tulla katsomaan. Varaa oma ostoshetki laittamalla vaikka viestiä 045-1396960.

Tikkaita saatavana myös vaaleansinisenä. Ihania purkkeja lastenhuoneen pikkutarvikkeille.

Tonttunaulakko 25€.

Aitassa myös taidetta myynnissä sekä toisinaan ihania käsinmaalattuja kivipöllöjä.

"Ukko & Akka" tervatonttupariskunta ❤ Ukon pituus n 40 cm (17€) ja akan n. 35 cm (15€). Vartalona pätkä heinäseivastä ja parrassa tervalta tuoksuvaa narua. Nouto aitasta tai postitse 5.90.

Vanhanajan tunnelmaa heinäseivästikkailla. Somista esim. kranssilla, kukalla, kyltillä tai saunatontullla, pituus noin 145 cm, maalatut 20€ ja käsittelemätön 15€/kpl. Niin kauan kuin "Puuhis" jaksaa näitä väkerrellä ja seipäitä riittää.

Pikkukirppis avattu

 

Pihasaunan saunomiset on tältä kesää saunottu ja vedet katkaistu ja mites sitten kävikään .. Pukuhuoneesta tuli pikkukirppis, jossa tuotteita pikkuhinnoin. Kaikkeen sitä aina ryhtyykin, mut pääasia kai on, et tekee sitä mistä tykkää. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Tervetuloa

Aitta avoinna myös sopimukseta. Tätä paikkaa ei kannata siis jättää väliin, jos tulet  käymään Raumalla 🤩👍

Tevetuloa syksy

Piristä sisusutusta vaikkapa uudella purkilla. Paljon eri malleja suoraan hyllystä tai suunnittele omaan sisustukseen sopiva. Purkissa Anna-Mari Westin postikortti.