Ainutlaatuista tunnelmaa

Tunnelmallinen käsityöpuoti idyllisessä pihapiirissä. Purkki Aitassa (Santtahkontie 1, Rauma), myydään persoonallisia käsitöitä. Paljon käytännöllisiä, huokealla hinnalla olevia lahjaideoita kaikenlaisiin juhliin sekä paljon kaikkea kivaa omaan kotiin.  Ryhmille myös yksistyisiltoja. Seuraa facebookissa tai instagramissa (purkkiaittarauma) tai käy lukaisemassa www.purkkienlumoissa.blogspot.com.

Huom!  Elokuussa ke 16.30-18.30 sekä la ja su 12-15. Avoinna myös sopimuksesta. Tuotteet myös postitse. Alle 9 cm pakettien postimaksu 5,90 ja paksummat paketit alkaen 7,90. Laita viestiä, jos löysit jotain kiinnostavaa (045-1396960). Voit myös jättää soittopyynnön numerooni, niin soitan sinulle takaisin. Valikosta löydät osan aitan tuotteista kategorioittain.

 

 

Ampparipesä 3,50, lahjapussissa 4€.

Ol niingon gotonas säilytyspurkki 7€.

Suuntaa kesäretkesi Raumalle tunnelmalliseen käsityöpuotiin. Tuotteita, joita et löydä mistään muualta! Avoinna myös sopimuksen mukaan.

Kiva pieni muistaminen on Fazerin sininen suklaalevy tekstikääreessä käsinvirkatun pitsin kera 5,50.

Pihapiiri myös avoinna asiakkaille. Löydä sisustusvinkkejä omaan sisustukseen mm. terassilta, pikkumökistä tai pihasaunasta.

Tervatonttuja nyt myös "pöytämallina". Ukon pituus noin 40 cm ja akan 35 cm. Parrassa ihanan tuoksuista tervanarua. Sydämiin saa vieä pienemmät sydämet päälle, joissa teksti Mr, Mrs tai Love. Vartalona pätkä heinäseivästä. Ukko ja akka yht. 30€. Erikseen ostettuna ukko 17€ ja akka 15€.

Tervatonttuja myös "sinkkumallia" ripustuslenkillä, pituus non 30 cm. Myydään kauniisti sellofaaniin pakattuna 13€. Saa myös ilman tervanaura.

Ol niingon gotonas purkki 7€, pannulaunen 4€, miehenkorvike (auttaa lasipurkkien avaamisessa) 2,50, 100%-bambutiskiliina 6,50. Taskupurkki Maarit Roosin Rauma-postikortilla 10€.

Aitassa myynnissä pieni erä käsiviuhkoja, joilla saat helposti helpotusta tukaliin tilanteisiin. Mahtuu näppärästi käsilaukkuun, niin on aina tarvittaessa saatavilla, 5€, pahvirasiassa 6€.

Paljon kauniita taskupurkkeja ihanilla postikorteilla, 10€.

Purkeissa myös Rauma-aiheisia postikortteja, korkea purkki 11€ ja muut 10€/kpl.

Aitasta löydtä paljon kauniita ja käytännöllisiä lahjaideoita. Purkki servettipaketilla 10€ ja käsintehdyllä pannualusella 11,50€.

Merihenkisiä majakkapaurkkeja, Korkeat (sopivia esim. talouspaperirullalle) 8€, muut 7€. Tervatonttu 13€.

UUTUS! Söpöjä kissa- ja koirapurkkeja, kork noin 17,5 cm ja halk. 15,5 cm 10€/kpl.

Tällähetkellä myynnissä yksi kuormalavahyllykkö. Ihana pieneen tilaan kukille, yrteille, lehdille tai kengille. Leveys 70 cm ja korkeus 90 cm, 20€. Vain nouto, ei postitusta.