Ainutlaatuista tunnelmaa

 Purkki Aitta (Santtahkontie 1 Rauma) on tunnelmallinen pihapuoti, jossa on myynnissä monenlaisia käsitöitä. Aitan erikoisuutena ovat mm. tuunatut kierrätyspurkit, maalatut kivipöllöt sekä erilaiset saunatontut. Pihapiiri on myös avoinna asiakkaille.

Haluan tarjota asiakkaille persoonallisia lahjoja huokealla hinnalla kaikenlaisiin muistamisiin, piristystä omaan kotiin kauniilla tuotteilla sekä elämyksiä aitassa ja pihapiirissä. Jos haluat tilata tuotteita tai sinulla on niistä kysyttävää, laita viestiä tai soita 045-1396960 tai sähköpostitse purkkiaitta@gmail.com. Valikosta löydät osan aitan tuotteista. Lähetän tuotteita myös postitse Suomeen. Avoinna myös sopimuksesta, joten laita viestiä, jos haluat varata oman ostosajan aittaan. Tulostasi on minulle ainoastaan iloa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Avoinna la ja su klo 12-14. Arkisin avoinna päivittäin sopimuksesta.

HUOM! Purkki Aitan pihapiirin pihasauna on muuttunut ILMAISPÖMPELIKSI, jossa kaikki kirppistuotteet ilmaisia. Tervetuloa tekemään löytöjä.

Nähdään aitalla!

Tervetuloa!

Terveisin Päivi

 

Tunnelmalllinen käsityöpuoti maalaishenkisessä pihapiirissä sijaitsee torilta vain 3 km. Aitta ja pihapiiri ovat tutustumisen arvoinen kohde.

Syksyn tunnelmaa aitassa.

Syysilmettä kotiisi saat vaikkapa uudella purkilla tai tyynynpäällisellä.

Säkkikangaspurkit 8€ kpl

Aitassa tällä hetkellä pieni parvi käsinmaalattuja ihastuttavai kivipöllöjä.Olisiko sinulla tarjota heille hyvä koti? Adoptiomaksu 20€/pöllö.

Tunnelmaa ja tervantuoksua saunaan tervatontulla, pituus noin 35 cm, vartalona pätkä heinäseivästä,15€. Saa myös ilman tervanarua. Purkki 7€.

Ilmaispömpeli

Tämä pieni rakennus on pihasauna- Syksyn tullen se menee talviteloille ja siitä tulee varastotila. Muutaman kuukauden pukuhuonetila toimii ilmaispömpelinä, jossa kaikki kirppistuotteet ovat ilmaisia. Aitan puolella myös runsaasti kirppistuotteita pikkurahalla. Minuun on iskenyt joku outo talon tyhjennysvietti .... Tervetuloa tekemään edullisia löytöjä!