Ainutlaatuista tunnelmaa

Tunnelmallinen käsityöpuoti idyllisessä pihapiirissä. Purkki Aitassa (Santtahkontie 1, Rauma), myydään persoonallisia käsitöitä. Paljon käytännöllisiä, huokealla hinnalla olevia lahjaideoita kaikenlaisiin juhliin sekä paljon kaikkea kivaa omaan kotiin.  Ryhmille myös yksistyisiltoja. Seuraa facebookissa tai instagramissa (purkkiaittarauma) tai käy lukaisemassa www.purkkienlumoissa.blogspot.com.

Avoinna viikonloppuisin la ja su 12-15.  Voit myös varata itsellesi oman shoppailuajan laittamalla viestiä. Voit noutaa varatut tuoteet aitan oven takaa. Tuotteet myös postitse. Alle 9 cm pakettien postimaksu 5,90 ja paksummat paketit alkaen 7,90. Laita viestiä, jos haluaisit tilata tuotteita tai sinulla on kysyttävää (045-1396960). Voit myös jättää soittopyynnön, niin soitan sinulle takaisin. Valikosta löydät osan aitan tuotteista kategorioittain.

 

 

 

Aitan ilme on uudistuntut ja nyt mennään päivä kerallaan kevättä kohti.

Ihania käsintehtyjä villasukkia, säärystimiä, pantoja ja kämmekkäitä myös myynnissä

Aitasta löydät paljon persoonallisia lahjavinkkejä huokealla hinnalla. Tunnelmallinen aitta ja pihapiiri ovat tutustumisen arvoinen kohde. Aitta avoinna myös sopimuksesta.

Farkkujen uusiokäyttöä purkeissa.

Tervatonttuja myös "sinkkumallia" ripustuslenkillä, pituus noin 30 cm. Myydään kauniisti sellofaaniin pakattuna 13€. Saa myös ilman tervanaura. katso kohdasta muut tuotteet, tontut.

Kahviaiheisia tuotteita, kuten tyynynpäällisiä 7,50, kahvisäkkejä 7€ ja purkkeja alkaen 7€.

Ainutlaatuinen kivijalkapuoti sijaitsee vain noin 3 km torilta.

Suosittuja "Ukko & Akka" tervatonttupariskuntia valmistunut taasen ❤ Ukon pituus n 40 cm (17€) ja akan n. 35 cm (15€). Sydämiin saa halutessaan vielä lisättyä Mr ja Mrs tekstit. Vartalona pätkä heinäseivastä ja parrassa tervalta tuoksuvaa narua. Nouto aitasta tai postitse 5.90.

Purkit somisteilla 8€ (voi olla liimattu tai magneetti), pienet edessä 6,50.

Ystävälle 14.2.

Emme ole ehkä viimeaikoina nähneet ystäväämme niin usein kuin ennen. On aika kertoa miten hän on tärkeä. Fazerin sininen suklaalevy kauniissa tekstikääreessä pikkukorun kera 5,50/kpl.