Ainutlaatuista tunnelmaa

Purkki Aitta (Santtahkontie 1, Rauma) on tunnelmallinen käsityöpuoti maalaishenkisessä pihapiirissä. Aitan erikoisuutena ovat kierrätyspurkit, jotka ovat saaneet uuden elämän puodinpitäjän käsissä. Löydä sopiva purkki suoraan hyllystä tai suunnittele omaan sisustukseen sopiva. Purkkien lisäksi myynnissä pajon erilaisia käsitöitä esim. suosittuja tervatonttuja. Näitä tuotteita ei voi ostaa mistään muualta. Aitasta löydät huokealla hinnalla persoonallisia lahjoja kaikenlaisiin muistamisiin sekä paljon kaikkea kivaa omaan kotiin. Seuraa facebookissa tai instagramissa (purkkiaittarauma) tai käy lukaisemassa www.purkkienlumoissa.blogspot.com

Jos haluat tilata tuotteita tai sinulla on kysyttävää, laita viestiä 045-1396960. Voit myös jättää soittopyynnön, niin soitan sinulle takaisin. Sähköposti purkkiaitta@gmail.com tavoittaa minut myös. Valikosta löydät osan aitan tuotteista kategorioittain. Lähetän tuotteita myös postitse Suomeen. 

Miten olisi kiva "pikkujoulu" ilta työ/kaveri porukalla. Tutustuminen tunnelmalliseen aittaan ja sen jälkeen vaikkapa syömään idylliseen vanhaan Raumaan. Laita viestiä ja kysele vapaita aikoja.

Avoinna myös sopimuksesta, joten laita viestiä, jos haluat tulla käymään. Voit kierrellä aitassa yksinään kaikessa rauhassa.Tulostasi on minulle ainoastaan iloa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

JOULUKUUN aukiolot:

to 2.12. klo 16-18

la-su 4.-5.12. klo 13-17

ma 6.12.klo 12-15

to 9.12. klo 16-18

la-su 11.12.-12.12. klo 13-17

ti-to 14.12.-16.12. klo 16-18

la-su 18.12.-19.12. klo 12-18

ti-to 21.12.-23.12. klo 14-19

Aattona suljettu.

 

Tervetuloa!

 

Tunnelmalllinen käsityöpuoti maalaishenkisessä pihapiirissä sijaitsee torilta vain 3 km. Aitta ja pihapiiri ovat tutustumisen arvoinen kohde.

Jouluinen suklaalevy. Sisällä fazerin sininen suklaalevy. Pikkukorun tai virkatun pikkupitsin kanssa 5,50.

Kauniita käsintehtyjä kämmekkäitä 15€.

Yhdessä. Isompi tonttu 17€ ja pienempi 15€. Vartalona pätkä heinäseivästä. Toisissaan kiinni vain letin avulla, joten voidaan sijoittaa eri huoneisiin eron tullessa :)

Suunnittele itsellesi kaunis jouluinen purkki sisustukseesi tai anna lahjaksi ja sujauta sisälle sitä sun tätä.

Helmipurkki 12€.

Paljon kauniita, käytännöllisiä ja ekologisia tuotteita pukinkonttiin.

Aitan jouluista tunnelmaa

Pikkukirppis avattu

 

Pihasaunan pukuhuone toimii talven aikana pikkukirppiksenä. Tuotteita pikkuhinnoin. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Tervetuloa

Aitta avoinna myös sopimuksesta. Tätä paikkaa ei kannata siis jättää väliin, jos tulet  käymään Raumalla 🤩👍

Tervetuloa joulu

Kauniita, käytännöllisiä ja ekologisia tuotteita pukinkonttiin.