Ainutlaatuista tunnelmaa

Purkki Aitta (Santtahkontie 1, Rauma) on tunnelmallinen käsityöpuoti maalaishenkisessä pihapiirissä. Aitan erikoisuutena ovat kierrätyspurkit, jotka ovat saaneet uuden elämän puodinpitäjän käsissä. Löydä sopiva purkki suoraan hyllystä tai suunnittele omaan sisustukseen sopiva. Purkkien lisäksi myynnissä pajon erilaisia käsitöitä esim. suosittuja tervatonttuja. Näitä tuotteita ei voi ostaa mistään muualta. Aitasta löydät huokealla hinnalla persoonallisia lahjoja kaikenlaisiin juhliin sekä paljon kaikkea kivaa omaan kotiin. Seuraa facebookissa tai instagramissa (purkkiaittarauma) tai käy lukaisemassa www.purkkienlumoissa.blogspot.com

Jos haluat tilata tuotteita tai sinulla on kysyttävää, laita viestiä 045-1396960. Voit myös jättää soittopyynnön, niin soitan sinulle takaisin. Sähköposti purkkiaitta@gmail.com tavoittaa minut myös. Valikosta löydät osan aitan tuotteista kategorioittain. Lähetän tuotteita myös postitse kaikkalle Suomeen. Alle 11 cm pakettien postimaksu 5,90 ja paksummat paketit alkaen 7,90.

Koronatilanteen takia aitta avoinna vain sopimuksesta. Voit varata oman ostosajan aittaan. Ostosten teko on turvallista, sillä minäkän en ole kanssasi aitassa ja ostokset rahastan torppani ikkunaluukun kautta  Asun aitan pihapiirissä, joten minulle ei ole tulostasi vaivaa, pelkästään iloa!

Tervetuloa tutustumaan aitan ainautlaatuiseen valikoimaan!

 

 

12€

13€ ja 10€

Tunnelmalllinen käsityöpuoti maalaishenkisessä pihapiirissä sijaitsee torilta vain 3 km. Aitta ja pihapiiri ovat tutustumisen arvoinen kohde.

Helmipurkkeja nyt myös "hernekeittopurkki" kokoisena 8€. Kiva lahjaidea, kun sisälle sujauttaa vaikka 100% bambu-tiskiliinan 6,50 ja miehenkorvikkeen (auttaa lasipurkkien avaamisessa) 2,50. Helmivaihtoehdot: keltainen, vaal.punainen, punainen, puunväri, vihreä, oranssi.

Farkkujen uusiokäyttöä purkeissa.

Väriä vaikkapa lastenhuoneeseen. Pöllöpurkit 7€/kpl (vain nämä kappaleet tästä kankaasta), purkit magneettisomisteella 8€/kpl.

Kahviaiheisia tuotteita, kuten tyynynpäällisiä 7,50, kahvisäkkejä 7€ ja purkkeja alkaen 7€.

Kauniita keväisiä tuotteita omaan kotiin tai lahjaksi.

Suosittuja "Ukko & Akka" tervatonttupariskuntia valmistunut taasen ❤ Ukon pituus n 40 cm (17€) ja akan n. 35 cm (15€). Sydämiin saa halutessaan vielä lisättyä Mr ja Mrs tekstit. Vartalona pätkä heinäseivastä ja parrassa tervalta tuoksuvaa narua. Nouto aitasta tai postitse 5.90.

Purkki somisteella tai magneetilla 8€, ilman somistetta 7€, pienet edessä 6,50.

Kauniita pilvipurkkeja 7€/kpl. Saa tilattua myös turkoosin värisenä.